5:02 AM ბარის ჭურჭელი | |
# 1 Cocktail Glass 120 - 160,კოქტეილის ჭიქა
# 2 Champagne Flute 160 - 180, შამაპანურის # 3 Cognac Ballon 240 - 360, კონიაკის # 4 Cellar Master Glass 100 - 140, # 5 Old Fashioned 180 - 320, ძვ.მოდელის(ვისკი) # 6 Highball 240 - 320, წვენები,კოქტეილები # 7 Porto Glass 60- 80, პორტვეინის # 8 Sherry Glass 60 - 80,ლიქიორის # 9 Pilsener 240 - 300,ბოთლის ლუდის # 10 Cordail Glass 40 - 60 დიჯესტივის # 11 Shot Glass 40- 60,ფენოვანი კოქტეილებისთვის # 12 vodka glass40,არყის # 13 Pousse Cafe 80 - 120,ცივი ყავის # 14 Tumbler/kolins 400-500,დიდი კოქტეილებითვის # 15 Armagnac 160- 240,არმანიაკისთვის # 16 Red Wine Glass 200 - 300.წითელი ღვინის # 17 White Wine Glass 180 - 260,თეთრი ღვინის # 18 Irish Coffee Glassр 240 - 280,ირლანდიური ყავის # 19 Punch Cup 160- 180, პუნში და კრუშონი # 20 Beer Mug 260- 360,ჩამოსასხმელი ლუდისთვის # 21 Frappe - 160 - 200, ფრაპესთვის # 22 Champagne Saucer 140 - 160,შუშხუნა ღვინის # კოქტეილის მიწოდებისათვის და ბარის სადგომთან მიუშაობისათვის,საჭიროა გარკვეული აქსესუარები და ინსტრუმენტები.აქ არის წარმოდგენილი მათი სია და სავალდებულოა ყოველი ბარისათვის რათა წარმართონ სწრაფი და ხარისხიანი მუშაობა!!! | |
|
სულ კომენტარები: 1 | |
| |